Swego czasu wziąłem but z pudełka i poszedł do pierwszego wyścigu,new balance ml574 black czułem, jak żel amortyzację hojny całej podeszwy, wraz z wygodą siatka bez szwów w górnej części. Moja pierwsza myśl była, jeśli byłoby za dużo żelu pod nogi, co jazda jest jeszcze zbyt łagodny dla mojej ucieka. Byłem mile zaskoczony, że nowe podeszwy żelu tu zdyskontowanych pozbyć, bez odbicia, a górna trzyma nogi i bezpiecznie kontrolować w ciągu całego okresu przejściowego. Nie ma potwierdzonej daty premiery na razie, ale krążą plotki, że może będą produkować na 19 maja. Będziesz po każdej z trzech sylwetki? W ciągu trzech that is najbliższych kombinacji kolorów (czarny, biały, v), buty do koszykówki pochodzi z "frgmnt" Marki na krzyż pasek,buty new balance sklep online który zapewnia więcej niż marketing życia i na pewno sprawia, że oświadczenie. Kontrastowe podeszwy zapewnia pewną dodatkową głębię, podczas gdy szum Nike na noszeniu jej szczególny wygląd that is nadają. Chcesz kilka? Jeszcze jedno klasyczne połączenie kolorów butów Nike buty Air Pro na horyzoncie.adidas zx flux navy Powietrze Nike buty do biegania o hiper kobaltu planowana jest na sierpień wydanie i dziś pierwszy that is mamy nogi zdjęcia z nadchodzącego upadku.bo każdy but z analogicznym połączenie kolorów na znanym z that is modelu dostaje klapsa z takim samym nickiem (myślę, że "орео" lub "Południowe wybrzeże"), mamy zamiar iść do przodu i nazywać ich "orki" Trainerendors.